Tuesday, November 23, 2010

Luxury Private Villa Dijual - Pererenan Canggu Bali

Selain jual rumah di Bali, kami juga menyedikan halaman untuk kategori villa dijual. Jika anda mencari villa dijual berlokasi di daerah Canggu, maka villa ini sangatlah tepat untuk anda pertimbangkan.

Kami menjual villa dengan 3 kamar, berlokasi di desa Pererenan, Canggu. Akses pantai Canggu dari lokasi dari villa dijual ini, kurang dari 1 kilometer dan berdekatan dengan Echo Beach Restaurant. Jika anda berkeinginan untuk jalan - jalan di pusat perbelanjaan di Seminyak, maka anda hanya memerlukan waktu 15 menit dari lokasi villa ini. Sedangkan dari airport Ngurah Rai, dapat anda tempuh selama 25 menit.

Harga dan Fasilitas:

  • Harga: US $ 360.000 Nett
  • Lokasi: Pererenan-Canggu 1km dari pantai Canggu
  • Kolam renang berukuran 11 x 4 meters
  • Plasma TV dan dilengkapidengan DVD player
  • Broadband Internet access
  • Stereo system
  • Safety Box
  • Kamar tamu dan tempat makan yang terbuka
  • Meja makan berkapasitas untuk 6 orang
  • Status: Free Hold
  • Luas bangunan: 250 square meter
  • Power supply: 7700 Watt oleh PLN
  • Fully Furnished
  • Kamar dilengkapi dengan AC .
  • Ijin: Pondok Wisata
  • Luas Tanah: 500 square meter
Villa ini sudah 100 % bisa anda tempati atau anda bisa sewakan perhari atau pun dikontakan per bulan. Kawasan Canggu saat ini sangat berkembang pesat, arus investasi sudah mengarah kedaerah ini, karena terbatasnya lahan di daerah seminyak. Trend yang saat ini terjadi, banyak tamu manca negara yang lebih cenderung untuk mencari villa dari pada hotel atau resort. Hal ini disebakan karena, fasilitas yang di sediakan oleh villa melebihi vasilitas yang di berikan oleh hotel maupun resort.

Jika anda berminat untuk membeli villa ini, silakan hubungi kami disini.


Website in English, please follow the link, http://www.bali-villa-for-sale.com/portfolio/villas-for-sale-in-bali/.

Status: Terjual

105 comments:

  1. Sip..pertamax comment..dofollow blog..lanjut Gan

    ReplyDelete
  2. It's very beautiful villa. I fill my dream Home in front of me. Thanks :)

    ReplyDelete
  3. very beautiful villa. I have visited your blog for the first time and it seems to be really interesting and GOOD. Seems that we will have a nice time together. I am interested to know about Bali real estate.

    ReplyDelete
  4. Amazing villa. A perfect site for honeymoon. The swimming pool has it's cool ambiance for it was surrounded by landscapes.Great!

    ReplyDelete
  5. Absolutely beautiful. I love your blog as well - big fan here!

    ReplyDelete
  6. I have liked this villa a lot and it seems that I have seen my dream home today. This villa is very beautiful and with all the luxuries of life.

    ReplyDelete
  7. salah satu villa yang paling indah yang pernah saya lihat benar-benar sebuah rumah impian

    ReplyDelete
  8. Those villas spells comfort and fun. The designer of its interior must be real excellent! The design is indeed luxurious yet 'twas able to capture the homey look. What a great place to spend a summer vacation.

    ReplyDelete
  9. I love this property but seems a bit expensive

    ReplyDelete
  10. mantap banget gan suasanaya,, terima kasih gan buat infonya, aku pikir2 dulu deh

    ReplyDelete
  11. mantap juga nih suasananya, di pertimbangakan dulu deh, makasih gan buat infonya

    ReplyDelete
  12. indaahhh banget gan suasananya ,thanks gan buat infonya,aku pertimbang kan dulu dehh..

    ReplyDelete
  13. mantap banget gan rumah nya, makasih banyak ya gan

    ReplyDelete
  14. siip keren nih blog, infonya lengkap...sukses ya

    ReplyDelete
  15. This look like a real dream home but the property look more beautiful in pictures than in real.

    ReplyDelete
  16. amazing, i love your tutorial, I gradually learned from time to time, thank you very much

    ReplyDelete
  17. mantap juga tuh pasilitas rumah nya, makasih banyak gan infonya, semoga cepat laku nih

    ReplyDelete
  18. mantap sekali nih suasananya, sangat bermanfaat gan, makasih buat infonya

    ReplyDelete
  19. thanks gan Info nya beautifull Villa,suasan nya bersih Indah dan damai tuh kyna...???

    ReplyDelete
  20. krennnnnnnn kapan y bisa kebeli Rmah di bali Kaya gitu......
    makasih Infonya gan..

    ReplyDelete
  21. mantapp gann......
    dekorasi ruang HOms yg sangat bagus n manarik..
    salam kenaln sukses sllu ya gan

    ReplyDelete
  22. kpaan y bisa ke beli Vila ...huf hanya hayalan N mimpi ku ajj bisa ke beli itu....
    :P
    salam kenal gan thanks your info gan!!!

    ReplyDelete
  23. dekorasi ruangan..yg sanagt asri N indah thanks gan for Info nya...
    kapan y bisa kebeli villa itu :P

    ReplyDelete
  24. kreeenn gan...pasilatas nya OK banget...
    salam kenal gan good luck always gan...

    ReplyDelete
  25. suasana ruangan rumah nya mantap sekali gan , pasilitas nya juga mantap gan ,

    ReplyDelete
  26. wah suasana villa nya mantap bener nih gan , makasih banyak yah

    ReplyDelete
  27. I am agreed that this really looks to be a dream house and probably more beautiful than one can imagine. This is probably the most beautiful villa which I have seen on this site so far.

    ReplyDelete
  28. wah mantap nih, makasih banyak buat infonya , salam kenal aja gan

    ReplyDelete
  29. that's very beautiful villa. i have see on this blog so far.amazing, i love your blog.thankx

    ReplyDelete
  30. infformasinya mantap bener nih, semoga cepat laku nih bisnis nya,sukses selalu gan

    ReplyDelete
  31. rumah yang sangat cantikk.. terimakasih yaaa

    ReplyDelete
  32. wah keren nih villanya
    liburan ke bali

    ReplyDelete
  33. wah kapan ya bisa ke bali??
    taun baru masih lama nih

    ReplyDelete
  34. A villa of life time amazing post.Well I ought to say I was wandering here and there on internet, but being here is good destiny for me

    ReplyDelete
  35. Having been just browsing for advantageous blog posts advised for the activity analysis if I happened to blunder on yours. Thanks for this advantageous material!

    ReplyDelete
  36. wah mantap sekali nih gan informasinya sangat bermanfaat gan , sekses selalu ya gan

    ReplyDelete
  37. Awesome villa. i really like this post keep sharing more i bookmarks this one. Logo Design

    ReplyDelete
  38. wah mantap juga nih inforasinya, sangat bermanfaat sekali gan , sukses selalu yah

    ReplyDelete
  39. It definitely stretches the limits with the mind when you go through very good info and make an effort to interpret it properly

    ReplyDelete
  40. It definitely stretches the limits with the mind when you go through very good info and make an effort to interpret it properly

    ReplyDelete
  41. Another very interesting and nice article about properties in Bali. This blogs has served a lot for its visitors to know more about Bali property and real estate business. I am looking forward from some more similar blogs like this in English as well.

    ReplyDelete
  42. thank you sob buat informasinya.semoga bermanfaat gan, sukses selalu yah

    ReplyDelete
  43. Wah bagus sekali Vilanya
    maksih infonya gan

    ReplyDelete
  44. seluruh komentator di blog dofollow ini mendoakan semoga penjualan propertinya terus berkembang pesat ya... amin...

    ReplyDelete
  45. the greats villa,..i like this..

    ReplyDelete
  46. keren rmh y...
    sayang cma bs mengaguminya...

    ReplyDelete
  47. what???, $360.000????, gile benerrrr...
    dimana tuh bang?

    ReplyDelete
  48. bagus banget vilanya. tapi saya cuman bisa liat dari gambar ja

    ReplyDelete
  49. sangat mengagumkan sekali
    salam kenal buat semuanya

    ReplyDelete
  50. kreen bgt tuh vila nya...tpi saya hanya bisa
    memandangi gambar nya saja... :(

    ReplyDelete
  51. untuk info Rmh mas bs kunjungin Blog saya

    ReplyDelete
  52. beautiful bali villa.
    is it available for rent ?

    ReplyDelete
  53. I don’t usually reply to posts but I will in this case. :)

    mobile wallpapers

    ReplyDelete
  54. Was this villa sold?

    ReplyDelete
  55. kereenn.. salah satu impian saya!!
    vitamin untuk saya bkerja kras :D

    ReplyDelete
  56. wih wih wih... desain rumahnya keren bngt nie.....
    harga memang tx berbhong...

    ReplyDelete
  57. wihh keren banget
    keliatannya nyaman banget kalau tinggal di rumah seperti itu

    ReplyDelete
  58. Wah sangat berguna sekali artikelnya. tapi saya baru mengaksesnya, semoga rezekinya dilancarkan. Semoga cepat laku

    pengusaha sketsel (http://jualsketsel.com/)

    ReplyDelete
  59. wah indah banget vila nya, keren.
    suasanya sangat menyegarkan hati.
    terimakasih atas infonya..

    ReplyDelete
  60. pngn bnt andai saya bisa memiliki rmh seperti itu
    mimpi kli yaaa..,,,,,

    ReplyDelete
  61. salam kenal, mohon dukungan untuk kontes SEO yang sedang berlangsung ya gan =)

    ReplyDelete
  62. Its very nice article and i appreciate you for such nice info.

    ReplyDelete
  63. Membayangkan mempunyai rumah seperti itu nyem-nyem-nyem rasanya

    ReplyDelete
  64. A very nice and informative topic i like it very much i love this post thanks for this. Buying a Home Mortgage Bank By Developer in Bali

    ReplyDelete
  65. I have lived on Tourism in Boracay for 15 years and loved the place so much i built cohiba. These are the Biggest and Best value for money apartments on the island period ! Every apartment has stunning sea views and 30m2 to 40m2 balconies with which to enjoy it. We are overlooking the windsurfing / kitesurfing bay where the season goes from November to april. Its either a great sport to participate, or great to just sit on your huge terrace and watch.Apartments in Boracay

    ReplyDelete
  66. If you are a company making a website then your official website should have all the related information about the company and the name of the company should be clearly mentioned on the website

    ReplyDelete
  67. Online web Solutions Company which is aimed at to give wings to your business by maximizing your online presence in the most effective way. Excellent work..I really appriciate to you for this great effort..Web Development

    ReplyDelete
  68. There is no other sandpoint idaho realty agent in the area who will be able to get the results you want in such a short period of time. By choosing to work with me you'll be choosing the top real estate agent in Sandpoint. I'll make sure that you know everything that there is to know about buying or selling a home in this area.
    sandpoint idaho realty

    ReplyDelete
  69. PaarsaPrimting com offers high quality cheap booklet printing services accross the globe with best quality and cheapest rates booklets printing: PaarsaPrimting com offers high quality cheap booklet printing services accross the globe with best quality and cheapest rates. booklets printing

    ReplyDelete
  70. We make every effort to create quality web banners that give a rare impression on the visitors or viewers because we know that we shall grow if our clients grow. This makes us one of the most cherished choices in the field of banner designing. Developing the eye catching banner ads surely helps you to get more visitors to your site and which is an effective strategy to win the competition. We at Paarsa Technologies offer designing of professional banners for you at a very economical price. We offer you static and semi animated banners which are eye catching and attractive.
    banner maker

    ReplyDelete
  71. Our site is all about the SunTouch Plus, come on in to see my extensive review on the NatureBright SunTouch Plus.

    ReplyDelete
  72. cloud vmware hosting
    247rack provides the most secure and reliable Cloud infrastructure, VMware hosting, ESX hosting, Vcloud hosting, high availability hosting with dedicated support team.

    ReplyDelete
  73. Its really informative blog. Great resources Guy! Thanks for the information and additional resources.

    ReplyDelete
  74. Its impressive Post! I found good knowledge from here. Its a great source of knowledge for me and for my future.

    ReplyDelete
  75. Nice post. This is a great blog and I have to congratulate you on the content.

    ReplyDelete
  76. I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks.

    ReplyDelete
  77. Wonderful article! We are linking to this great post on our site

    ReplyDelete
  78. Its impressive Post! I found good knowledge from here. Its a great source of knowledge for me and for my future.

    ReplyDelete
  79. Thank you for taking the time to publish this information very useful!I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks.

    ReplyDelete
  80. If you normally do not often wear this style of shoes, or do not take the risk.
    Question three, I chose a lace wedding dress, I can wear a pair of lace shoes with it?

    ReplyDelete
  81. wah mantap nih, makasih banyak buat infonya , salam kenal aja gan

    ReplyDelete
  82. very2 nice,,,but realy expensive,,,

    ReplyDelete
  83. Boleh juga tu gan,.. nanti coba saya tawarkan ke teman2,.. sukses selalu ya gan

    ReplyDelete
  84. A very nice and informative topic i like it very much i love this post thanks for this and for sharing. free store coupon

    ReplyDelete
  85. mantap sip lah infor masinya .. ??
    sukses terus gan ...

    ReplyDelete
  86. Keren rumahnya gan ... ?? pasti mahal.

    ReplyDelete
  87. Extenderjilq adalah cara untuk membesarkan dan memanjangkan penis yang sangat terbaik.
    Kami tidak berbicara sembarangan tentang hal itu, karena metode yg digunakan adalah penggabungan alat extender dan teknik urut arab "jilq"
    anda tidak akan cape menggurut.
    hasilnya aman karena menggunakan sistem traksi pegas, bukan vakum yg dapat berbahaya untuk penis.

    info lengkap segera kunjungi:
    www.extenderjilq.com

    ReplyDelete

Blog ini adalah dofollow blog dan menggunakan auto approve dengan mengisi captcha. Gunakanlah nama url anda untuk mengisi nama pada komentar, jangan menggunakan nama lain yang tidak berhubungan dengan blog anda.

Anda sedang mencari Daftar Blog Dofollow, silakan klik link ini! Silakan daftarkan blog dofollow anda!